Rivo Email Popups Приложения для Поп-апа

Rivo e-pasta uznirstošie logi

Rivo e-pasta uznirstošie logi: e-pasta abonentu skaita pieaugums jūsu Shopify veikalam

E-pasta mārketings ir spēcīgs e-komercijas rīks, un Shopify veikalu īpašnieki to labi zina. Tas palīdz veidot attiecības ar klientiem, palielināt pārdošanas apjomu un attīstīt jūsu biznesu. Tomēr liela e-pasta saraksta izveide ir sarežģīts uzdevums, īpaši jauniem Shopify veikaliem. Šeit noder Rivo e-pasta uznirstošie logi.

Rivo e-pasta uznirstošie logi ir Shopify lietotne, kas palīdz veikalu īpašniekiem apkopot e-pasta abonentus, savā vietnē parādot pielāgotus uznirstošos logus. Izmantojot Rivo e-pasta uznirstošos logus, varat izveidot skaistus un saistošus uznirstošos logus, kas motivēs apmeklētājus reģistrēties jūsu e-pasta sarakstam.

Viena no galvenajām Rivo e-pasta uznirstošo logu iezīmēm ir tā lietošanas vienkāršība. Tas ir ļoti viegli lietojams, un jūs varat izveidot uznirstošos logus dažu minūšu laikā bez jebkādām programmēšanas zināšanām. Lietotne piedāvā plašu veidņu izvēli, kuras varat pielāgot, lai tās atbilstu sava veikala zīmolam un stilam. Uznirstošajiem logiem varat pievienot arī attēlus, tekstu un citus elementus, lai padarītu tos pievilcīgākus.

Vēl viena lieliska Rivo e-pasta uznirstošo logu iezīme ir tās mērķauditorijas atlases funkcijas. Varat izvēlēties rādīt savus uznirstošos logus konkrētiem apmeklētājiem, pamatojoties uz viņu uzvedību, piemēram, viņu atrašanās vietu, skatītajiem produktiem un apmeklētajām lapām. Tas nodrošina, ka jūsu uznirstošie logi tiek parādīti īstajiem cilvēkiem īstajā laikā, palielinot jūsu reklāmguvuma iespējas.

Rivo e-pasta uznirstošie logi tiek integrēti arī ar lielākajām e-pasta mārketinga platformām, piemēram, Mailchimp, Klaviyo un Campaign Monitor. Tas nozīmē, ka abonenti, kurus apkopojat, izmantojot lietotni, tiek automātiski pievienoti jūsu e-pasta sarakstam.