plata by mono shopify

Plata by mono - ērta un uzticama maksājumu vārteja Ukrainas tiešsaistes veikaliem vietnē Shopify

Interneta bizness Ukrainā turpina veiksmīgi attīstīties, piesaistot jaunus klientus un partnerus, tostarp no ārvalstīm. Ikviena komercija ir saistīta ar darījumu kustību, taču daudzi uzņēmēji no viņiem neatkarīgu iemeslu dēļ paliek bez piekļuves maksājumu sistēmām.

Šodien TradeMinister savieno Ukrainas uzņēmumus ar MonoPay — optimālo maksājumu vārteju, kas palīdz atrisināt maksājumu problēmas.

Ko piedāvā TradeMinist, savienojot Platu ar mono

Finanšu lietas var uzticēt tikai uzticamam un pārbaudītam partnerim, un aprēķiniem izmantojiet ērtus un maksimāli aizsargātus rīkus. Pamatojoties uz to, izcelsim galvenās priekšrocības, kas saistītas ar MonoPay savienošanu Shopify tirdzniecības platformām:

  • TradeMinister, kas nodarbojas ar Shopify vietņu izstrādi un tehnisko atbalstu, ir oficiālais Monobank uzņēmuma partneris un nodrošina maksājumu vārtejas savienojuma pakalpojumu. Šāda partnerība ir uzticama un nodrošina darba kvalitāti.
  • Pieņemšana internetā ļauj pieņemt elektroniskus maksājumus no klientiem tiešsaistē. Izmantojot MonoPay, apmaksa tiek veikta uzreiz pēc veiksmīgas preču pasūtīšanas vietnē (Paldies lapa). Informācija par veikto maksājumu parādās admin lapā - pasūtījuma statuss mainās uz apmaksāts (Apmaksāts).
  • Par naudas pārvedumiem netiek iekasētas papildu vai slēptās komisijas un procenti. Tikai oficiālā Monobank komisija: 1,3% no Ukrainas kontiem un 2% no ārvalstu kontiem.
  • Maksa, ko uzņēmums maksā par TradeMinister pakalpojumiem, ietver ne tikai Plata uzstādīšanu ar mono vārtejas palīdzību, bet arī turpmāku profesionālo atbalstu un tehnisko atbalstu.

MonoPay tiešsaistes iegādes priekšrocības Shopify vietnēm

Instalējot MonoPay lietojumprogrammu Shopify, jūsu uzņēmums saņems jaunas maksājumu ērtības un citas svarīgas priekšrocības:

  • Maksājumu pieņemšana no klientiem no jebkuras bankas, tostarp ārvalstu bankām, kā arī maksājumi, izmantojot Apple Pay, Google Pay un monobank mobilo aplikāciju tiešsaistē.
  • Darījumi caur Plata by mono no Monobank vienmēr ir uzticami un droši gan uzņēmējiem, gan klientiem.
  • Iebūvēta programmatūra norēķinu operāciju reģistrators. Izmantojot MonoPay Shopify vietnēs, ir iespējams pieslēgt PRRO tūlītējai čeku ģenerēšanai un pārdošanas fiskalizācijai, kas ievērojami vienkāršo ziņošanu un stiprina klientu uzticību.
  • Savlaicīga naudas līdzekļu ieskaitīšana - visi dienas laikā caur Platu pa mono saņemtie maksājumi tiek ieskaitīti uzņēmēja kontā jau nākamajā dienā.
  • Svarīgi ir arī tas, ka Plata by Mono nodrošina uzņēmējiem analītikas un ziņošanas rīkus. Personīgā grāmatvedība glabā maksājumu vēsturi un citus datus, kas ļauj izsekot darījumiem un optimizēt jūsu biznesa stratēģijas.

Plata by Mono no Monobank integrācija Shopify tiešsaistes veikalā ir mūsdienīga tiešsaistes pārdošanas organizācija. TradeMinist palīdzēs padarīt jūsu biznesu vēl funkcionālāku, drošāku un ienesīgāku.