Как начать продавать на eBay с Shopify. Интересный опыт Украины.

Kā sākt pārdošanu eBay, izmantojot Shopify. Interesanta pieredze Ukrainā.

Šobrīd eBay ir otrs apmeklētākais tirgus pasaulē — vairāk nekā 800 miljoni apmeklējumu mēnesī. eBay ir reģistrēti 11 tūkstoši Ukrainas uzņēmēju un 4 tūkstoši aktīvo pārdevēju.

Vislabāk pārdotās preces vietnē eBay ir 100 USD vērtībā.

Aptuveni 50% no Ukrainas uzņēmēju ieņēmumiem nāk no ASV.

Kopš 2021. gada vasaras Ukrainas uzņēmēji var veikt darījumus vietnē eBay, izmantojot Payoneer.

UkrPost ir uzsācis eBay izaugsmes programmu, lai atbalstītu mazos un vidējos uzņēmumus. Mērķis ir atvieglot reģistrāciju un pielāgošanos tirgū. Reģistrācija aizņem apmēram nedēļu. Tirgus pieprasīs dokumentus un jautās par preču izcelsmi.

Svarīga darba eBay daļa ir vērtēšanas sistēma. Izredzes nokļūt vietnē ir jūsu tiem, kuri bija pirmie aktīvie pircēji — jums ir nepieciešams uzticama pircēja konts. Lai ātri atrisinātu uzticības problēmu, ieteicams iesniegt pieteikumu vietnē eBay, izmantojot UkrPoshta.

Nākamais pārbaudījums ir neizteikts trīs mēnešu pārbaudes laiks. Tikai pēc 10 pozitīvām atsauksmēm konts tiks atzīmēts kā uzticams. Jums vajadzētu būt aktīvam katru dienu – piemēram, izlasiet visu palīdzības sadaļu, sazinieties ar eBay kopienu, sazinieties ar atbalsta dienestu. Sistēma visu reģistrē. Vajag iedegties. Parādiet, ka esat ieinteresēts strādāt ar eBay.

Sākotnēji eBay ierobežo vienumu skaitu līdz desmit un summu 500 USD mēnesī. Un labāk neizvēlēties visu limitu uzreiz. Ieteicams sākt ar 1 preci, pārdot to, iegūt pozitīvu atsauksmi un tikai tad pievienot citus produktus. Bet ne vairāk kā 1-2 preces nedēļā.

Laika gaitā ierobežojumi palielināsies. Bet labāk ir sazināties ar atbalsta dienestu, lai palielinātu ierobežojumus - tas ir ātrāk.

Kā izvairīties no aizlieguma? Jums jābūt gatavam un jāsniedz informācija par preču izcelsmi. Nepārkāpjiet autortiesības. Ja rodas šaubas, labāk ir atteikties pārdot problemātisko preci.

Kā reklamēt produktu?

eBay komisija - 15%. Vairāk nekā puse vienumu tiks reklamēti, izmantojot apmaksātu reklāmu, izmantojot eBay reklamētos sarakstus. Izsoles ir lieliski piemērotas veicināšanai. Turklāt pircējs var būt ne tikai ieguvējs, bet arī atlikušie pircēji – neviens viņiem neliedz izdarīt labāko piedāvājumu.

Nākamais līmenis ir labākā pārdevēja statuss. Kā iegūt a? Vismaz 100 pārdošanas apjomi virs 1000 USD, 98% pozitīvas atsauksmes, piegāde pāris dienu laikā.

Preču kartes aizpildīšanas noteikumi ir vienkārši – īsi virsraksti, līdzīgi kā atslēgvārdi, meklējot Google.

Ir pieejamas daudzas lietotnes, lai savienotu eBay ar jūsu Shopify veikalu. eBay lietotne saņēmusi nelabvēlīgas atsauksmes tās integrācijas trūkuma dēļ – tā nedala informāciju par produktu iespējām, tikai pašus produktus. Programma ar augstāko lietotāju vērtējumu ir Integration for eBay. Aplikācijas pārskatu lasiet nākamajā daļā.

Un visbeidzot. Neaizmirstiet pateikties katram klientam par veiksmīgu pirkumu. Lūdziet atstāt atsauksmi, ja klients ir apmierināts, vai rakstiet par problēmu jums personīgi, lai palīdzētu klientam saprast iemeslu.

Pamatojoties uz Forbes.ua materiāliem