Анализ конкурентов и поиск ниши с помощью приложения Helium10 на Amazon: увеличивайте продажи и заработок

Konkurentu analīze un nišas meklēšana, izmantojot Amazon lietotni Helium10: palieliniet pārdošanas apjomu un ieņēmumus

Helium10 ir viens no populārākajiem un jaudīgākajiem rīkiem Amazon pārdevējiem. Šī programmatūra nodrošina Amazon veikalu īpašniekiem plašu funkciju klāstu, lai palīdzētu viņiem optimizēt savu Amazon biznesu un atrast jaunas izaugsmes iespējas. Šajā rakstā mēs sīkāk aplūkosim Helium10 funkcijas, kam tas ir piemērots, un tā priekšrocības.

Helium10 ir bagātīgas funkcijas, kas palīdz Amazon veikalu īpašniekiem atrast pareizos produktus, uzraudzīt konkurentus, analizēt atslēgvārdus un daudz ko citu. Tālāk ir sniegta sīkāka informācija par tā funkcionalitāti:

  1. Produktu meklētājs: šis rīks palīdz Amazon veikalu īpašniekiem atrast potenciāli ienesīgus produktus. Tas piedāvā dažādus filtrus, lai atsijātu nepiemērotus produktus un atrastu tieši to, kas var būt veiksmīgs Amazon platformā.
  2. Produktu un konkurentu monitors: šis rīks palīdz Amazon veikalu īpašniekiem izsekot viņu produktu un konkurentu produktu cenu, vērtējumu un citu parametru izmaiņām.
  3. Atslēgvārdu izpēte: šis rīks palīdz Amazon veikalu īpašniekiem uzzināt efektīvus atslēgvārdus saviem produktiem. Tas piedāvā dažādus rīkus, lai analizētu atslēgvārdus un to veiktspēju.
  4. Produktu saraksts un ranžēšanas analīze: šis rīks, ko pārdod veikalu īpašniekiem vietnē Amazon, nosaka produktu un konkurentu produktu klasifikāciju. Tajā ir detalizēta informācija par pārdošanas apjomu, produktu vērtējumu, to ranžēšanas vēsturi, kā arī konkurentu seansiem. Tas ļauj Amazon veikalu īpašniekiem sekot līdzi viņu produktu pārdošanas apjomiem salīdzinājumā ar konkurentu produktiem un savlaicīgi reaģēt uz tirgus situācijas izmaiņām.

 

Vēl viens noderīgs Helium10 rīks ir Amazon FBA kalkulators, kas ļauj Amazon veikalu īpašniekiem aprēķināt iespējamās produktu uzglabāšanas, iepakošanas un nosūtīšanas izmaksas, izmantojot Fulfillment by Amazon (FBA). Kalkulators ņem vērā dažādus rādītājus, piemēram, svaru, izmēru, pārdošanas līmeni un citus, kas ļauj iegūt ticamu FBA izmaksu aprēķinu.

Turklāt Helium10 piedāvā bezmaksas rīkus, piemēram, atslēgvārdu meklēšanas rīku, produktu un konkurentu uzraudzības rīku un Amazon labāko pārdevēju ranga meklēšanas rīku. Šie rīki ļauj Amazon veikalu īpašniekiem iegūt informāciju, kas nepieciešama, lai efektīvi analizētu tirgu un optimizētu pārdošanu.

Helium10 piedāvā vairākus abonēšanas plānus ar dažādām funkcijām un ierobežojumiem. Plāni maksā no USD 37 līdz USD 279 mēnesī. Abonējot uz gadu, iespējams saņemt atlaidi. Helium10 nodrošina arī bezmaksas izmēģinājuma periodu, kura laikā varat izmēģināt dažus rīkus.

Helium10 ir neaizstājams rīks Amazon veikalu īpašniekiem, tirgotājiem un analītiķiem, lai veiktu visaptverošu produktu analīzi un optimizāciju. Izmantojot Helium10 rīkus, varat efektīvi izmantot savu laiku un pūles, lai sasniegtu maksimālu pārdošanas efektivitāti Amazon.