Оптимизация конверсии Shopify магазина с помощью convert.com

Shopify veikala reklāmguvumu optimizācija, izmantojot convert.com

Kad runa ir par veiksmīgu Shopify tiešsaistes veikala pārvaldību, galvenais ir uzlabot reklāmguvumu līmeni. Vairāk reklāmguvumu nozīmē lielāku pārdošanas apjomu, un tieši uz to tiecas katrs uzņēmējs. Šajā rakstā mēs apskatīsim, kā convert.com var būt neaizstājams rīks šī mērķa sasniegšanai.

1. Kas ir convert.com?

Convert.com ir platforma A/B testēšanai, daudzfaktoru testēšanai un dalītai testēšanai. Šis ir rīks, kas ļauj pārbaudīt dažādas vietnes versijas vai atsevišķus tās elementus, lai noskaidrotu, kura versija ir labāka klientu noturēšanas, reklāmguvumu vai vidējās pārbaudes ziņā.

2. Vietnes convert.com izmantošanas priekšrocības Shopify veikalam

  • Vienkārša integrācija: vietni convert.com ir viegli integrēt ar Shopify, lai jūs varētu ātri sākt testēšanu, netērējot laiku. un resursi.

  • Datu dziļā analīze: platforma nodrošina padziļinātu analīzi, lai palīdzētu jums saprast, kādas izmaiņas pozitīvi ietekmē reklāmguvumus. p>

  • Uzlabojiet lietotāju pieredzi: veicot testus, varat noteikt, kuri vietnes dizaina vai satura elementi ir vispievilcīgākais jūsu klientiem .

3. Kā sākt darbu ar convert.com?

Lai sāktu, reģistrējieties vietnē convert.com un izpildiet norādījumus, lai integrētos ar savu Shopify veikalu. Pēc tam jūs varat izveidot savus pirmos testus. Piemēram, mēģiniet mainīt pogas “Pirkt tūlīt” krāsu vai virsraksta tekstu sākumlapā un uzziniet, kā tas ietekmē jūsu metriku.

Secinājums

Reklāmguvumu līmeņa optimizācija ir nepārtraukts process. Izmantojot tādus rīkus kā convert.com, Shopify veikalu īpašnieki var sistemātiski un zinātniski uzlabot savu biznesu. Atcerieties, ka pat nelielas izmaiņas var ievērojami palielināt jūsu pārdošanas apjomu!