Управление мультиканальными продажами с помощью Sellbrite (GoDaddy)

Vairāku kanālu pārdošanas pārvaldība, izmantojot Sellbrite (GoDaddy)

Mēs nesen saskārāmies ar problēmu: mūsu klientam ir 2 Shopify veikali un 1 Amazon konts. Pēc sarunām ar tiem Shopify atbalstītājiem un vairākām lietojumprogrammām, kas nodrošina Shopify un Amazon FBA integrāciju, mēs sapratām, ka ir gandrīz neiespējami saistīt 2 Shopify veikalus un Amazon.

Tādā veidā mēs atradām lietotni Sellbrite, kas atbalsta daudzkanālu savienojumu.


Sellbrite lietotne ir izstrādāta, lai jūsu veikali būtu sinhronizēti ar pasaules lielākajiem tiešsaistes tirgiem. Viegli integrējas ar Amazon, eBay, Etsy, Walmart, Coogle, Sears, Newegg, Shopify, Shopify Plus, Bigcommerce, Woocommerce.

Sellbrite piedāvā daudzas iespējas jūsu tiešsaistes veikalam. Šeit ir daži no tiem:

  • Pārvaldiet vairākus veikalus un platformas ar vienu vadības paneli.
  • Automātiska produktu, pasūtījumu un krājumu sinhronizācija starp platformām, kas novērš pārpārdošanu.
  • Reāllaika krājumu un pasūtījumu pārvaldība.
  • Pārdošanas un veiktspējas analīze.
  • FBA pasūtījumu izpilde no citiem pārdošanas kanāliem.

 

Iestatiet Sellbrite lietotnes

Lai iestatītu lietotni Sellbrite, tā ir jāinstalē no Shopify lietotņu veikala un jāizveido konts. Jūsu ērtībām lietojumprogrammas galvenajā ekrānā ir instalēšanas instrukcijas.

  1. Lai pievienotu pārdošanas kanālus, noklikšķiniet uz Saraksti — pievienot/pārvaldīt kanālus, pēc tam jūs tiksit novirzīts uz lapu, kurā tiks parādītas visas jūsu jau savienotās tirdzniecības platformas. Augšējā labajā stūrī ir poga “Pievienot jaunu kanālu”, caur kuru varat pievienot jaunu pārdošanas kanālu. 
    Atlasiet kanālu, kuru vēlaties savienot, ievadiet obligātos laukus un dodieties uz atlasītā pārdošanas kanāla kontu jaunā cilnē, kas parādīsies pēc noklikšķināšanas uz pogas "Pievienojiet savu kontu"
  2. Pēc visu nepieciešamo pārdošanas kanālu pievienošanas jums jāpievieno produkti no šiem kanāliem, šim nolūkam mēs ejam uz mums vajadzīgo kanālu, izmantojot Saraksti un nospiediet pogu "Importēt no Shopify”. Pievienojiet līdzīgus produktus ne tikai pēc pārdošanas kanāla pievienošanas, bet arī tad, ja savā kanālā atsevišķi izveidojat jaunus produktus. Dariet to visiem saviem kanāliem.
  3. Turklāt jūsu produktu sinhronizācija visos pārdošanas kanālos notiks automātiski, ja jūsu produktu raksti sakritīs. Ja SKU neatbilst vēlamajiem produktiem, jums tas ir jālabo savos pārdošanas kanālos un atkārtoti jāimportē produkti. Lai pārbaudītu, vai jūsu produkti ir pareizi sinhronizēti, dodieties uz Visi produkti, labajā pusē redzēsit to kanālu logotipus, kuru produkti ir sinhronizēti. Ja daži produkti nav sinhronizēti, atveriet sava kanāla lapu un noklikšķiniet uz sinhronizācijas ikonas, kas kļūs sarkana, un atlasiet jums piemēroto produktu.

Tādējādi tiek pabeigta jūsu pārdošanas kanālu un produktu pamata iestatīšana, un jūs jau varat strādāt šajā lietojumprogrammā. Skatiet pasūtījumus, pārdošanu, pieejamos krājumus un pārdošanas analīzi.

 

Kā iestatīt FBA pasūtījumus no citiem pārdošanas kanāliem?

Lai iestatītu FBA funkciju citiem pārdošanas kanāliem, jums jāiet uz vajadzīgā kanāla iestatījumiem, Saraksti — Shopify — Kanāla iestatījumi. Un veiciet šos iestatījumus:

  1. Ieslēdziet krājumu sinhronizāciju.
  2. Novietojiet FBA noliktavu pirmajā vietā starp visām noliktavām.
  3. Saskaņojiet savas Shopify un FBA noliktavas.
  4. Iespējot automātisko FBA izpildi.

 

Pēc šo iestatījumu veikšanas jūsu pasūtījumi tiks automātiski nosūtīti 20 minūšu laikā pēc tam, kad pasūtījumi tiks sinhronizēti no jūsu tirdzniecības kanāliem. Pasūtījumus var nosūtīt arī manuāli.

Lai nosūtītu pasūtījumu, izmantojot FBA funkciju, dodieties uz Pasūtījumi, izvēlieties vajadzīgo pasūtījumu, dodieties uz to, noklikšķinot uz pasūtījuma numura un nospiediet pogu “Nosūtīt uz FBA”

 

Sellbrite likmes 

Sellbrite piedāvā vairākus cenu plānus atkarībā no jūsu lietojuma līmeņa un platformu skaita, kurās pārdodat produktus. Šobrīd Sellbrite piedāvā iespējamos plānus:

  • Bezmaksas plāns: piemērots maziem veikaliem, kas reklamē tikai vienu platformu un kuriem ir mazāk nekā 30 pasūtījumu mēnesī. FBA integrācija nav pieejama arī bezmaksas plānā.
  • Apmaksāts plāns: izmaksas ir atkarīgas no pasūtījumu skaita mēnesī un sākas no USD 29 mēnesī par 100 pasūtījumiem. Ja jums ir nepieciešama šī funkcija, jums ir jāmaksā papildus 19 USD mēnesī par FBA integrāciju.