Shipping Rate Power Toy: Как упорядочить список тарифов на доставку на странице оформления заказа

Shipping Rate Power Toy: kā pasūtīt piegādes tarifu sarakstu norēķinu lapā

Tiešsaistes veikaliem, kurus nodrošina Shopify, katrai norēķināšanās procesa detaļai ir nozīme. Viens no galvenajiem punktiem ir piegādes izmaksu izvēle. Shipping Rate Power Toy piedāvā novatorisku risinājumu, kas ļauj racionalizēt piegādi. cenas norēķinu lapā.

Ko dara lietotne?

Shipping Rate Power Toy Nodrošina veikaliem iespēju pārkārtot piegādes tarifus norēķinu lapā. Varat sakārtot cenas pēc cenas, nosaukuma, tarifa koda vai jebkurā secībā pēc savas izvēles.

Lietojumprogrammas līdzekļi:

  1. Sārtīt pēc nosaukuma/nosaukuma: kārtojiet piegādes tarifus pēc nosaukuma, lai atvieglotu uzziņu.

  2. Individuāla pasūtīšana: ja jums ir noteikta izvēle vai stratēģija, ko vēlaties ieviest, lūdzu, iestatiet konkrētu secību cenas .

  3. Pārdošanas apjoma palielināšana ar labākiem noteikumiem: piedāvājiet klientiem vēlamo piegādes veidu, ievietojot to saraksta augšdaļā. Tas var mudināt klientus izvēlēties dārgākas vai labākas piegādes iespējas.

Kā tas var palīdzēt jūsu uzņēmumam?

  1. Lietotāja pieredzes uzlabošana: nodrošinot pircējiem ērti pasūtītu sarakstu, var atvieglot piegādes cenas lēmumu.

  2. Stratēģiskā veicināšana: novietojot savam uzņēmumam visizdevīgākās likmes augstākajās pozīcijās, jūs varat palielināt tā popularitāti. un palielināt peļņu.

  3. Samazināt atlēcienu līmeni: skaidri norādītas piegādes iespējas var samazināt to klientu skaitu, kuri izrakstīšanās laikā atsakās no pirkuma. p>

Secinājums:

Shipping Rate Power Toy ir spēcīgs rīks ikvienam, kurš vēlas pēc iespējas vairāk optimizēt norēķināšanās procesu savā Shopify vietnē. Ar to jūs varat ne tikai uzlabot lietotāja pieredzi, bet arī ieviest efektīvas stratēģijas savu piegādes pakalpojumu reklamēšanai.